Έλα πάππο μου να σου δείξω τ’ αμπέλια σου!
- Written by eKypros
* Ο Ερντογάν κατηγορεί τους Ευρωπαίους ότι παραβιάζουν τα κριτήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης...
Την παροιμία “έλα πάππο μου να σου δείξω τ’ αμπέλια σου” εφαρμόζει ο Τούρκος πρόεδρος αφού κατηγορεί τις ευρωπαϊκές χώρες για παραβίαση των κριτηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δηλώνει ότι μετά τις 16 Απριλίου θα συζητήσουν και θα κάνουν αυτό που πρέπει.
Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη η ανταποκρίτρια του ΚΥΠΕ, Άννα Ανδρέου, σε ομιλία του στην Άγκυρα, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι “αυτα που για χρόνια μας υπέβαλλαν ως κριτήρια της Ευρώπης τώρα τα παραβιάζουν όλα”.
“Να τελειώσει αυτή η 16η Απριλίου και μετά α καθίσουμε στο τραπέζι και θα συζητήσουμε. Αυτή η κατάσταση δεν πάει, η Τουρκία θα κάνει αυτό που πρέπει. Θα ζητήσουμε λογαριασμό από την Ολλανδία που έσυρε στο έδαφος αυτό το αδελφό μου τον Χουσεϊν”, ανέφερε και πρόσθεσε:
“Τι συμβαίνει στην Ευρώπη; Είναι πιο σκληροί και από την αντιπολίτευσή μας. Τους ενοχλεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Να κοιτάτε τη δουλειά σας. Τι σας νοιάζει τί αποτέλεσμα βγαίνει από την ψηφοφορία του λαού στην Τουρκία;”, διερωτήθηκε.
Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι το Ρότερνταμ η αστυνομία πάει και κατεβάζει τα πόστερ του Ταγίπ Ερντογάν που έβαλε ο άνθρωπος στο κατάστημά του. “Αλλά από την άλλη κάνουν διαμαρτυρίες με την προστασία της αστυνομίας κρατώντας πόστερ με τη φωτογραφία εκείνου του προσώπου που είναι επικεφαλής, παρ’ όλον που είναι απαγορευμένο το ΡΚΚ. Μόνο στην Ευρώπη; Και στην Γερμανία. Κάντε ό,τι είναι να κάνετε. Αυτό το έθνος θα σας δείξει αυτό που πρέπει στις 16 Απριλίου”, είπε ο Τούρκος πρόεδρος.









