Menu
Νταχάου: Μάρτης 1933 - Το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης μπαίνει σε λειτουργία

Νταχάου: Μάρτης 1933 - Το πρώτο στρ…

• Γερμανοί κομμουνιστές κ...

Στις φλόγες η Μέση Ανατολή - Επικίνδυνη κλιμάκωση και συνεχόμενα αντίποινα από το Ιράν

Στις φλόγες η Μέση Ανατολή - Επικίν…

• Πλήγματα Αμερικανο-ισρα...

Απ' το μπαλόνι στον τομογράφο

Απ' το μπαλόνι στον τομογράφο

Της Λιάνας ΚΑΝΕΛΛΗ* Ο κό...

Τι κρύβει η αντιπαράθεση ΗΠΑ - Ευρώπης για την επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ;

Τι κρύβει η αντιπαράθεση ΗΠΑ - Ευρώ…

• Το κάλπικο αφήγημα ότι ...

Πόλεμος ηγεμονίας και επεκτατισμού ΗΠΑ και Ισραήλ εναντίον του Ιράν

Πόλεμος ηγεμονίας και επεκτατισμού …

• Στόχος των ΗΠΑ η εξασθέ...

Ο σφαγέας παρομοίασε το κράτος-τρομοκράτη με τον Τζένκινς Χαν ενώ για την «ευλογημένη Νέα Μέση Ανατολή» των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ χτυπά ξανά τη Συρία

Ο σφαγέας παρομοίασε το κράτος-τρομ…

• Την ίδια στιγμή ο Τραμπ...

Μια άλλη ματιά στον πόλεμο

Μια άλλη ματιά στον πόλεμο

Επιπλέον 200 δισ. δολάρια...

Ανεπίστρεπτη πορεία

Ανεπίστρεπτη πορεία

Καθώς ο ιμπεριαλιστικός π...

Ο πόλεμος ΗΠΑ - Ισραήλ εναντίον του Ιράν και οι προεκτάσεις

Ο πόλεμος ΗΠΑ - Ισραήλ εναντίον του…

Γράφει: Ανδρέας Θεοφάνους...

ΗΠΑ: Παραίτηση του διευθυντή του Κέντρου Αντιτρομοκρατίας με κριτική στον Τραμπ

ΗΠΑ: Παραίτηση του διευθυντή του Κέ…

• «Το Ιράν δεν συνιστούσε...

Prev Next

Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε την άμεση αποστολή ελληνικών τεθωρακισμένων στο Κίεβο!!!

  • Written by 
Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε την άμεση αποστολή ελληνικών τεθωρακισμένων στο Κίεβο!!!

• Βαθύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριλιαστικό πόλεμο

 

Την άμεση αποστολή τεθωρακισμένων οχημάτων από την Ελλάδα στο Κίεβο προανήγγειλε η υπουργός Αμυνας της Γερμανίας Κριστίν Λάμπρεχτ που πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Ουκρανία, δείχνοντας ότι ενώ οι εξελίξεις γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες η ελληνική κυβέρνηση εμπλέκει πιο βαθιά τη χώρα στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!

Ταξίδεψε στην Οδησσό, ανακοίνωσε το υπουργείο Αμυνας της Γερμανίας, χωρίς να διευκρινίσει την χρονική διάρκεια της επίσκεψης. Στην Οδησσό συναντήθηκε με τον Ουκρανό ομόλογό της Ολέξι Ρέζνικοφ.

H Κριστίν Λάμπρεχτ φωτογραφήθηκε μπροστά στο γερμανικό αυτοκινούμενο αντιαεροπορικό πυροβόλο Gepard που παραδόθηκε στο Κίεβο στο λιμάνι της Οδησσού. Επιπλέον, είπε ότι το Βερολίνο θα προμηθεύσει σύντομα το Κίεβο με την πρώτη μονάδα του επίγειου αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος Iris-T.

Η υπουργός Αμυνας της Γερμανίας είπε ακόμα ότι η Ουκρανία θα πρέπει να εφοδιαστεί γρήγορα τεθωρακισμένα οχήματα από την Ελλάδα και άρματα μάχης από την Σλοβακία και πρόσθεσε πως «η Γερμανία βοηθά να κλείσουν τα κενά σε Ελλάδα και Σλοβακία» με την ανταλλαγή οπλισμού την οποία χαρακτήρισε «πολύ σημαντική».

Επίσης, δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Γερμανίας θα παροτρύνει τους συμμάχους της να αυξήσουν την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία.

Πριν επισκεφτεί την Οδησσό, η Κρ. Λάμπρεχτ βρισκόταν στη Μολδαβία. Εκεί, κατά τη διάρκεια κοινής ενημέρωσης με τον υπουργό Άμυνας της Μολδαβίας, είπε ότι η αίτηση της Ουκρανίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ θα συζητηθεί και από τα 30 μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας. 

Φωτογραφία: H Κρ. Λάμπρεχτ μπροστά στο γερμανικό Gepard

902.gr (ΠΗΓΗ: Rean.tv, ΑΠΕ - ΜΠΕ)

back to top