Αύριο Σάββαρο η κινητοποίηση της Κομμουνιστικής Πρωτοβουλίας κατά των βάσεων του θανάτου
- Written by eKypros
Η Κομμουνιστική Πρωτοβουλία Κύπρου διοργανώνει αύριο Σάββατο, 10 του Φελβάρη, στις 10:30 το πρωί πορεια διαμαρτυρίας προς την Υπάτη Αρμοστεία του Ηνωμένου Βασιλείου για να φύγουν οι βάσεις του θανάτου και όλοι οι ξένοι στρατοί από το νησία, για να σταματήσει η εμπλοκή της Κύπρου στην σφαγή στη Γάζα, αλλά και στις επιθέσεις στην Υεμένη, μέσω των βρετανικών βάσεων.
Ως ΚΠΚ, αναφέρει χθεσινή σχετική ανακοίνωση, παλεύουμε για:
- Το κλείσιμο όλων των βάσεων του θανάτου και την αποχώρηση όλων των ξένων στρατών.
- Την απεμπλοκή της χώρας μας από τη σφαγή στην Παλαιστίνη.
- Τον τερματισμό του μακελειού στη Γάζα και την αναγνώριση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.
- Τον τερματισμό της πολύχρονης αιματοβαμμένης επίθεσης ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ - Βρετανίας - Σαουδικής Αραβίας κατά του λαού της Υεμένης με πρόσχημα αυτή τη φορά τους Χούθι.
- Απεγκλωβισμό της χώρας μας από κάθε ιμπεριαλιστικό οργανισμό περιλαμβανομένης της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
«Το Σάββατο 10 Φλεβάρη -αναφέρει η Κομμουνιστική Πρωτοβουλία Κύπρου-καλούμε όλους όσοι μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες με μας, όσους και όσες αντιδρούν στην πλήρη ΝΑΤΟποίηση της Κύπρου, όλες και όλους που στηρίζουν την Ειρήνη στον τόπο μας, να πορευτούν μαζί μας, προς τη βρετανική Υπάτη Αρμοστεία για να φωνάξουμε "Έξω οι βάσεις, έξω το ΝΑΤΟ"».









